Ce este ACADEMIA DE FIBRĂ OPTICĂ?

Academia de Fibra optică din România este înființată de Asociația de Fibră Optică din România la împlinirea a 8 ani de activitate, din dorința de a duce la un nivel superior pergatirea specialiștilor care activează în domeniul fibrelor optice, atât în România cât și în alte țări.
Academia de Fibră Optică din România aduce împreună specialiști cu peste 25 ani de experiență în domeniul fibrelor optice, Școala Profesională Duală de Fibră Optică și Optikline, prima firmă de formare continuă a adulților autorizată ANC pentru meseria de Jonctor Fibră Optică.

Ai fost cursant la Optikline sau AFOR în ultimii 8 ani?

Dacă ai fost, contactează-ne și iți oferim acces special la programul de cursuri. Vei primi  acces gratuit la cursul online pe care l-ai absolvit pentru a putea să îți reîmprospătezi cunoștințele. Mai mult, de acum ești membru al Academiei de Fibră Optică din România și vom face tot posibilul să te ținem la curent cu cele mai noi tehnologii și tendințe de pe piața de fibră optică.

4
SPECIALIZĂRI
56
CURSURI
400
CURSANȚI
2500
ORE DE CURS
Deoarece orice business de succes se construiește cu suflet, oamenii care activează în cadrul companiei sunt foarte importanți. Investiția în pregătirea profesională a personalului unei companii este cea mai profitabilă cheltuială, deoarece cheltuiala cu un curs de specializare poate fi recuperată în maxim 3 luni de activitate prin calitatea superioară a lucrărilor și prin productivitate crescută. Noi suntem aici în calitate de parteneri de încredere și asigurăm pregătirea profesională prin intermediul cursurilor noastre. Experiența acumulată în peste 25 ani de activitate a specialiștilor implicați în acest proiect este de acum la dispoziția celor interesați sa performeze în domeniul fibrelor optice.

Sorin BOGDAN
Președinte AFOR

ECHIPA NOASTRĂ

gsdgdfhdf

Sorin Bogdan

Lector
slkdjgdsjșdsjhțkshsr

Cornel Bărbuț

Lector
fsgfdgdsvfdsg

Cătălin Chivu

Lector
asgsdg

Sorin Sabău

Lector