Dura-Line – Membru AFOR, expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor privind îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Membru al Asociației de Fibră Optică din România, Dura-Line, a participat, la fel ca în fiecare an, la Romanian Fiber Optic Conference 2020, prezentând cele mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România.

Despre Dura-Line, membru AFOR:

„Dura-Line, un producător și distribuitor global important ransformă structura comunicării. Tehnologia, datele și comunicarea constantă se împletesc mai mult ca niciodată în istoria umană cu viața noastră de zi cu zi. Dura-Line oferă infrastructura esențială – conductă, FuturePath, cablu în conductă și accesorii – pentru a face acest lucru posibil. Prin soluțiile noastre inovatoare de produse și o perspectivă inegalabilă a clienților, Dura-Line creează ceea ce ne conectează, deservind o mare varietate de piețe, inclusiv telecomunicații, rețele de întreprinderi, energie și transport.”

Sursă: duraline.com