MICOS Telcom – Membru AFOR, expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor privind îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Membru al Asociației de Fibră Optică din România, Micos, a participat la Romanian Fiber Optic Conference 2020 prin prezentarea celor mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România, dar și prin susținerea unei prezentări. Micos a fost reprezentat la RFOC 2020 de către Jiri Vyslouzil.

Despre MICOS Telcom, membru AFOR:

„MICOS TELCOM s.r.o, este un producător important de telecomunicații cu o tradiție nu numai pe piața cehă și slovacă, ci și pe piețele externe unde își exportă produsele. Compania este specializată în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de componente pasive pentru telecomunicații de mare viteză, în special pentru rețele optice. De asemenea, produce cabinete de date pentru centrele TIC, inclusiv dulapuri speciale EMC cu rezistență electromagnetică. MICOS TELCOM nu este numai un furnizor de cutii de distribuție de rețea pentru mulți operatori de telecomunicații, ci și un creator și re-vânzător de produse noi care îndeplinesc cerințele speciale ale fiecărui client. Compania este activă și în echipamente de producție de energie. MICOS TELCOM produce stații de încărcare pentru electro-mobilitate.

FTTx Solutions

  • FTTxUnderground Solution
  • FTTH GPON SplicelessSolution
  • FTTH Riser Solution with Floor Box
  • FTTH Facade Solution

Sursă: micostelcom.com 

În cadrul Romanian Fiber Optic Conference 2020, MICOS Telcom a avut propriul stand expozițional, cu cele mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România (Vezi galerie foto). Dacă, din motive diverse, ați ratat RFOC 2020, vă recomandăm să vizualizați desfășurarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube, iar în cazul în care preferați lectura în detrimentul  materialului video, vă punem la dispoziție prezentările în format PDF încărcate pe site-ul conferinței. Dacă nici această opțiune nu vă surâde, accesați pagina noastră de Facebook! Găsiți acolo rezumatul tuturor noutăților referitoare la activitatea AFOR și RFOC.