Sanbor Plastik – Expozant RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor privind îmbunătățirea serviciilor oferite/primite. 

Sanbor Plastik, companie din Turcia, a participat pentru prima dată la Romanian Fiber Optic Conference 2020 prin prezentarea celor mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România.

Despre Sanbor Plastik:

„Cu o experiență de 30 de ani, SANBOR Plastik, unul dintre cei mai importanți producători de țevi de plastic din sector, operează în trei domenii principale de activitate ca suprastructură, infrastructură și irigații agricole. Cu tehnologia sa avansată folosită la producerea țevilor de plastic, Sanbor Plastik crește constant serviciul de calitate oferit clienților săi pe piața internă, precum și pe piața internațională. SANBOR Plastik își continuă producția și alte activități la Zona Industrială Organizată İzmir Kemalpașa și Zona Industrială Organizată Șanlıurfa, în total 20.000 mp. SANBOR Plastik, care și-a deschis cea de-a doua instalație de producție în Șanlıurfa pentru a-și crește capacitatea de producție, exportă în mai mult de 10 țări pe piețele din Africa, Balcani și Orientul Mijlociu. SANBOR Plastik, care investește și se dezvoltă în tehnologii de fabricație produce locuri de muncă pentru țară cu un număr de 50 de lucrători, ingineri și angajați. Produsele Sanbor Plastik:

  • CABLE PROTECTION PIPES
  • INFRASTRUCTURE PIPES
  • AGRICULTURAL IRRIGATION PIPES”

În cadrul Romanian Fiber Optic Conference 2020, Sanbor Plastik a avut propriul stand expozițional, cu cele mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România (Vezi galerie foto). Dacă, din motive diverse, ați ratat RFOC 2020, vă recomandăm să vizualizați desfășurarea evenimentului pe canalul nostru de Youtube, iar în cazul în care preferați lectura în detrimentul  materialului video, vă punem la dispoziție prezentările în format PDF încărcate pe site-ul conferinței. Dacă nici această opțiune nu vă surâde, accesați pagina noastră de Facebook ! Găsiți acolo rezumatul tuturor noutăților referitoare la activitatea AFOR și RFOC.